CONTACTOLOGIA

CONTACTOLOGIA

LENTS DE CONTACTE

  • Adaptem lents de contacte a mida segons quantitat i qualitat de la llàgrima, curvatura corneal i correcció òptica amb la nostra garantia d’adaptació.
  • Lents de contacte per corregir totes les graduacions de miopia, hipermetropia, astigmatisme, presbícia, també per còrnies irregulars, post-lasik, queratoconus, terapèutiques de protecció corneal, per control i reducció de la miopia.

ORTO-K

Som especialistes en ortoqueratologia nocturna, es tracta d’una tècnica no invasiva i reversible que corregeix certes miopies, hipermetropies i astigmatismes utilitzant unes lents de contactes especials només per a dormir. A l’endemà l’usuari al llevar-se se les treu i gaudeix de la seva màxima visió durant tot el dia, sense cap correcció òptica addicional, ni ulleres ni lents de contacte.

ESCLERAL

Adaptem lents de contacte esclerals i semiesclerals per pacients amb ull sec, còrnies irregulars per queratoconus i altres ectàsies cornials.

LENTS DE CONTACTE POST LASIK

Realitzem estudi topogràfic i adaptació de lents de contacte especials per pacients de cirurgia refractiva que necessiten una correcció òptica addicional.

LENTS DE CONTACTE PROGRESSIVES

Adaptació de lents de contactes hidrofíliques o RPG multifocals per pacients amb presbícia. Adaptació a mida avaluant la visió binocular, el diàmetre de l’iris i de la pupil·la.

¿Tens algún dubte?

Contacte